Γνωρίστε τον οδοντίατρο

Βιογραφικό σημείωμα του χειρουργού – οδοντίατρου Μάρκου Βασιλάκη:

Γεννήθηκε στο Τορόντο του Καναδά.

Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών το 2003.

Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία την περίοδο 2003 – 2004, ως Οδοντίατρος σε Τάγμα Υγειονομικού.

Αρχές του 2005 μετοίκησε στο Λονδίνο (Ηνωμένο Βασίλειο), όπου και εργάστηκε για τα επόμενα δύο χρόνια σε δύο διαφορετικές οδοντιατρικές κλινικές, με κύριο αντικείμενό του το CPC (Comprehensive Patient Care – ΣΑΑ – Συνολική Αντιμετώπιση ασθενούς), το οποίο αφορούσε στη θεραπεία ασθενών με ποικίλα οδοντιατρικά προβλήματα. Αποτέλεσμα αυτής της επαγγελματικής εμπειρίας, ήταν η απόκτηση δεξιοτήτων στο μεγαλύτερο φάσμα της οδοντιατρικής περίθαλψης.

Από τις αρχές του 2007 και για το επόμενο εξάμηνο, εργάστηκε σε οδοντιατρική κλινική στην περιοχή του Κολωνακίου των Αθηνών.

Από τα μέσα του 2007 και μετά, διατηρεί το οδοντιατρείο του στη περιοχή των Πατρών, όπου η συνολική αντιμετώπιση των ασθενών παραμένει ο κύριος στόχος του.

Τέλος, όλα αυτά τα χρόνια παράλληλα με την επαγγελματική του δραστηριότητα, μέλημά του είναι η συνεχόμενη επιμόρφωση, μέσω της παρακολούθησης σεμιναρίων τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

viografiko

Μην αμελείτε το ραντεβού σας με τον οδοντίατρο!

Δώστε την πρέπουσα βαρύτητα στη στοματική σας υγιεινή, με μια ποικιλία υπηρεσιών που αναλαμβάνει το οδοντιατρείο του Μάρκου Βασιλάκη, στην Πάτρα. Αισθητική οδοντιατρική, φθορίωση, ορθοδοντική, γέφυρες, εξαγωγές, είναι μόνο μερικές από αυτές.

Επικοινωνία